Mit jelent a non-stop autómentés?

A non-stop autómentés nélkül komoly bajba kerülnének azok az autósok, akiket váratlanul lepett meg egy vészhelyzet. Vannak helyzetek, amikor a várakozás egyáltalán nem opció és minél előbb szükség van a segítségre.

Nem kérdés, hogy egy balesetnél nem lehet az út szélén hagyni a sérülteket, ahogyan a járműveket sem, mert akadályozzák a forgalmat, veszélyt jelentenek minden közlekedőre.

Az élet nem áll meg

Az utak ne üresek éjszaka sem, mert vannak akiket a munkájuk a forgalomba szólít, valamilyen okból kénytelen éjjel útnak indulni vagy éppen egy sürgős ügyben kell intézkedniük. A non-stop autómentést akkor is lehet hívni, amikor az átlagos munkaidőnek már régen vége. Nem kell a nyitásra és a szolgáltatás elérhetőségére várni, mert bármelyik percben fel fogják venni a telefont az ügyfélszolgálatban.

A zord téli időjárás vagy az óriási hőség egy lerobbant autósnak félelmetes dolog, de nem kell túl sokáig elviselni egyiket sem, ha csak egy telefonhívásra van a segítség.

A non-stop autómentésben tehát maximálisan megbízhat minden autós, mert úgy tud elindulni egy utazásra, hogy tudja, bárhol és bármikor számíthat arra, hogy hamarosan kimentik a csávából. Ennek ellenére senkinek sem javasoljuk, hogy teljesen felkészületlenül induljon útnak, bárhová is tart.

Készüljön fel!

Mindig legyen a csomagtartóban elsősegélycsomag, elegendő folyadék, némi harapnivaló, időjáráshoz igazodva meleg holmi, zseblámpa, töltő stb.

A használt autók, a rutintalan sofőrök vagy a karbantartás előtt álló járművek is jó, ha kéznél tartanak egy olyan számot, ami állandóan elérhető autómentőhöz kapcsolódik. Ne a helyszínen, a pánik szélén egyensúlyozva kelljen megoldás után kutatni és értékes perceket, órákat veszíteni.

A mi csapatunkat éjjel, nappal, munkaidő után, hétvégén és piros betűs ünnepeken is hívhatja, biztos lehet benne, hogy a telefonra perceken belül válaszolunk. Kevesebb stresszel jár így elindulni és az egyedül vezetőknek is nagyobb nyugalmat biztosít a tudat, hogy közel a segítség, ha bajba kerülnének.