Autószállítás

Professzionális és biztonságos megoldás az Ön járművének

Tudjuk, hogy az autója értékes Önnek – legyen szó új vásárlásról, egyedi járműről vagy egyszerűen csak arról, hogy szeretné biztosan tudni: autója épségben érkezik meg a célállomásra. Mi azért vagyunk itt, hogy ezt a nyugalmat biztosítsuk Önnek.

autószállítás Budapest, díjszabás

Díjszabás

Z

Budapesten belül

autómentés és autószállítás 25.000 Ft-tól
Z

Vidéki szállítás

Alapdíj + 300 Ft/km-tól
Z

Külföldi autószállítás

megbeszélés alapján!

Miért érdemes minket választania?

Többéves tapasztalat és profi csapat: Minden szállítás egyedi, és mi ezt szem előtt tartva dolgozunk. Több éves tapasztalatunknak köszönhetően pontosan tudjuk, hogyan kezeljük a különböző típusú járműveket, hogy azok mindig épségben érjenek célba.

Teljes körű biztosítás: Nyugodtan hátradőlhet, mert minden szállításunk teljes körű biztosítással van védve. Ez azt jelenti, hogy az autója mindig biztonságban van, és Ön nyugodt lehet, bármilyen helyzet adódik is.

Pontos és megbízható szállítás: Tudjuk, mennyire fontos, hogy a dolgok a tervek szerint haladjanak. Mindig betartjuk az ígért határidőket, és rendszeresen tájékoztatjuk Önt autója útjáról. Ön bármikor nyomon követheti járművét.

Autószállítás
Autószállítás

Versenyképes ár, rejtett költségek nélkül: Nem szeretjük a meglepetéseket, legalábbis ami a költségeket illeti. Az árajánlataink átláthatóak és versenyképesek, így pontosan tudja, mire számíthat.

Rugalmasság és személyre szabott megoldások: Az Ön igényei számítanak. Rugalmasan alkalmazkodunk a szállítási időpontokhoz és a speciális kérésekhez, hogy a szolgáltatásunk valóban az Ön igényeire legyen szabva.

Kiváló ügyfélszolgálat: Nemcsak egy szolgáltatást nyújtunk, hanem teljes körű támogatást is. Ügyfélszolgálatunk mindig elérhető, hogy válaszoljon a kérdéseire, és segítsen minden lépésnél.

Autószállításunkkal nemcsak járművét bízza ránk, hanem a nyugalmat is. Mi gondoskodunk róla, hogy minden zökkenőmentesen menjen, Ön pedig arra koncentrálhat, ami igazán fontos. Bízza ránk autója szállítását, és tapasztalja meg a különbséget!

Milyen járművek szállítására van lehetőség?

Személyautók

Kisteherautók

Motorok

Lakóautók

Munkagépek

Az autószállítás menete

Kapcsolatfelvétel és igényfelmérés

Az autószállítási folyamat első lépése, hogy felveszi velünk a kapcsolatot. Ekkor megbeszéljük az autószállítási igényeit, beleértve a következő információkat:

  • Jármű típusa (személyautó, motorkerékpár, sportautó stb.)
  • Szállítási helyszín (felvételi és célállomás)
  • Kívánt szállítási időpont
  • Különleges igények

Árajánlat elkészítése

Miután megismertük az Ön igényeit, egy személyre szabott árajánlatot készítünk. Ez az ajánlat tartalmazza a teljes szállítási költséget, beleértve a szállítási díjat, az esetleges biztosítási költségeket, valamint bármilyen speciális szolgáltatás díját. Az árajánlat átlátható, és nem tartalmaz rejtett költségeket.

autószállítás menete
autószállítás menete
i

Szállítás ütemezése és szerződéskötés

Amennyiben Ön elfogadja az árajánlatot, a következő lépés a szállítás időpontjának és részleteinek véglegesítése. Ekkor szerződést kötünk, amely tartalmazza az összes fontos információt a szállításról, valamint az Ön és a szolgáltató jogait és kötelezettségeit.

Jármű előkészítése

A jármű felkészítése a szállításra magában foglalja a következőket:

  • Az autó megtisztítása, hogy könnyebben észrevehetők legyenek az esetleges sérülések.
  • Személyes tárgyak eltávolítása az autóból.
  • A jármű dokumentumainak és kulcsainak előkészítése.
  • Ellenőrzés, hogy az autó működőképes legyen (például az akkumulátor állapota, üzemanyag szint).

Jármű felvétele

A szállítás napján a szállító jármű megérkezik a megadott felvételi helyszínre. A sofőr és Ön közösen ellenőrzi az autót, és készít egy átvételi jegyzőkönyvet, amelyben rögzítik az autó aktuális állapotát, beleértve a már meglévő sérüléseket (ha vannak). Ezt követően az autót biztonságosan felhelyezik a szállítójárműre.

Szállítás és nyomonkövetés

A jármű útnak indul a célállomásra. Szállítás közben Ön bármikor nyomon követheti a jármű helyzetét és az aktuális státuszát. Folyamatosan tájékoztatjuk Önt az esetleges késésekről vagy egyéb fontos információkról.

autószállítás, furgon szállítás
autószállítás, furgon szállítás
Z

Jármű leszállítása

A célállomásra érve a sofőr ismételten ellenőrzi az autó állapotát, hogy minden rendben van-e. Ön vagy az Ön képviselője átveszi az autót, és aláírja az átvételi jegyzőkönyvet, amellyel igazolja, hogy a jármű sértetlenül és a megállapodásnak megfelelően érkezett meg.

Számlázás és fizetés

A szállítási szolgáltatás teljesítése után kiállítjuk a számlát az előre megbeszélt összeggel. A fizetés történhet banki átutalással, készpénzben vagy más, előre egyeztetett módon.

Gyakori kérdések

Hogyan garantálják, hogy az autóm sértetlenül érkezik meg a célállomásra?

Az autószállítás során különleges figyelmet fordítunk járműve biztonságára. Modern szállítójárműveinket úgy tervezték, hogy minimalizálják az útközbeni sérülések kockázatát. Emellett minden szállítás teljes körű biztosítással van védve, így bármilyen váratlan esemény esetén Ön biztonságban tudhatja autóját.

Mennyi időbe telik, míg az autóm eljut a kijelölt helyszínre?

A szállítási idő függ a távolságtól és az útvonal körülményeitől, de minden esetben előzetesen egyeztetjük Önnel az időpontokat. Általában a belföldi szállítás néhány napot vesz igénybe, míg a nemzetközi szállítás hosszabb időt igényelhet. A pontos időzítésről előre tájékoztatjuk, és folyamatosan nyomon követheti autója útját.

Mennyibe kerül az autószállítás, és vannak-e rejtett költségek?

Az autószállítás ára több tényezőtől függ, mint például a távolság, a jármű típusa, mérete. Minden árajánlatunk átlátható, és előre közöljük a teljes költséget, így Ön biztos lehet benne, hogy nincsenek rejtett díjak.

Van-e lehetőségem nyomon követni az autóm szállítását?

Igen, az autószállítás során lehetőséget biztosítunk a jármű valós idejű nyomon követésére. Ön bármikor hozzáférhet a szállítás állapotához és az aktuális helyzethez, így pontosan tudhatja, hol tart az autója.

Szállítanak-e speciális vagy különleges járműveket is?

Igen, minden típusú jármű szállítását vállaljuk, beleértve a sportautókat, veterán járműveket, motorkerékpárokat és egyedi építésű autókat is. Az ilyen különleges járműveknél kiemelten figyelünk a megfelelő szállítási módra, hogy a lehető legnagyobb biztonságban érkezzenek meg.